Slide background
Wherever you go,
we go too...
Slide backgroundimage
Slide background
We have 10 years of experience in this field.
With more than 100 employees across the Europe.
Slide background

Mahnitetni me Durmo Tours

Udhëtimi i gjatë fillon me ne

Kudo që ju shkoni, ne shkojmë gjithashtu

Zvicër

  • E Mërkurë
  • E Premte
  • E Shtunë

Germany

  • Wednesday
  • Saturday

Video te veçuara

Le të shohim se sa e bukur është Venecia

Venecia, kryeqyteti i rajonit Veneto veriore të Italisë, është ndërtuar në më shumë se 100 ishuj të vegjël në një lagune kënetor në detin Adriatik. Pallatet e saj prej guri me sa duket ngrihet nga uji. Nuk ka makina apo rrugë, vetëm kanalet dhe anije. Kanali Grand gjarpëron përmes qytetit, e cila është e mbushur me ngushticë, rrugica të panumërta mazelike dhe sheshe të vogla.

Udhetime Grupore