NJOFTIM

  Të ndëruar pasagjerë të linjës GOSTIVAR
  ➡️SHKUP➡️GOSTIVAR,ju njoftojmë se përshkakë të festës fetare PASHKËT,më datë 30.04.2021 (E PREMTE) do te udhëtojmë me ketë orarë:

  GOSTIVAR➡️SHKUP
  07:00-11:00-13:30 dhe 17:00 ora

  SHKUP➡️GOSTIVAR
  09:00-12:45-15:15 dhe 19:00 ora

  Po ashtu më datë 03.05.2021 E HËNË përshkakë festës Shtetërore do të udhetojmë më këtë orarë:

  GOSTIVAR➡️SHKUP
  07:00-11:00-17:00

  SHKUP➡️GOSTIVAR
  09:00-12:45-19:00

  ИЗВЕСТУВАЊЕ

  Почитувани патници од линијата
  ГОСТИВАР➡️СКОПЈЕ➡️ГОСТИВАР,ве известувамe дека за верскиот празник (ВЕЛИГДЕН),на 30.04.2021 (ПЕТОК) ќе патуваме со овој возен ред:

  СРЕДА
  ГОСТИВАР➡️СКОПЈЕ
  07:00-11:00-13:30-17:00 часот

  СКОПЈЕ➡️ГОСТИВАР
  09:00-12:45-15:15-19:00 часот

  Исто така на 03.05.2021 ПОНЕДЕЛНИК поради државен празник,ќе патуваме со овој распоред:

  ГОСТИВАР➡️СКОПЈЕ
  07:00-11:00-17:00

  СКОПЈЕ➡️ГОСТИВАР
  09:00-12:45-19:00


  Njoftohen të gjithë pasagjerët e linjës Gostivar-Shkup-Gostivar se nga data 31.08.2020 (E HËNË) cdo ditë pune do të qarkullojmë me këtë orar:

  GOSTIVAR➡️SHKUP:
  06:15-07:00-10:00-11:00-13:30-14:30-17:00 dhe 18:00 ora

  SHKUP➡️GOSTIVAR:
  08:00-09:00-11:45-12:45-15:15-16:15-19:00 dhe 20:00 ora

  Тë Shtunave dhe të Dielave si dhe festave do të qarkullojë me këtë orar:

  GOSTIVAR➡️SHKUP
  07:00-11:00 dhe 17:00 ora

  SHKUP➡️GOSTIVAR
  09:00-12:45 dhe 19:00 ora

  ✅Maska mbrojtëse e obliguar😷

  Се известуваat сите патници на линијата Гостивар-Скопје-Гостивар дека од 31.08.2020 година (ПОНЕДЕЛНИК) секој работен ден ќе се вози со овој возен ред:

  ГОСТИВАР➡️СКОПЈЕ:
  06:15-07:00-10:00-11:00-13:30-14:30-17:00 и 18:00 часот

  СКОПЈЕ➡️ГОСТИВАР:
  08:00-09:00-11:45-12:45-15:15-16:15-19:00 и 20:00 часот

  Сабота и Недела,исто така и празниците ќе вози со овој возен ред

  ГОСТИВАР➡️СКОПЈЕ
  07:00-11:00 и 17:00 часот

  СКОПЈЕ➡️ГОСТИВАР
  09:00-12:45 и 19:00 часот

  ✅Заштитна маска е задолжителна😷

  Kontakt info/Контакт инфо
  Agjencioni DT….042 217 370
  Stacioni DT….042 212 556
  Mobil DT….071 334 720
  Bus Mob 1….072 542 596
  Bus Mob 2….072 542 597

  Ме respekt/Со почит
  DURMO-TOURS GOSTIVAR

  Switzerland

  • Wednesday
  • Friday
  • Saturday

  Germany

  • Wednesday
  • Saturday

  Kosovo

  • Prishtina
  • Ferizaj