Call Center +389 42 217 370

Durmo Tours
×
Durmo Tours All rights reseved © 2024
Registered Trademark

Su mund ta bëj një rezervim?

Ju mund të bëni një rezervim nga telefonat e kontaktit në varësi të vendit që dëshironi të udhëtoni dhe mund të bëni një rezervim me telefon, ose nga faqja jonë e rezervimit online. Shiko Rezervo online

Su mund të udhëtoj në Europë?

Për qytetarët e Maqedonisë apo vendeve jo të BE-së që nuk kanë kufizime për viza për në Evropë, duhet të kenë pasaportë të vlefshme për më shumë se 3 muaj, sigurim udhëtimi dhe para të mjaftueshme që mund të qëndrojnë për ditë të tilla në vendin ku udhëtojnë. 

Sa bagazh më lejohet?

 Çdo pasagjer ka të drejtë të ketë dy bagazhe dhe një çantë të vogël në autobus. Për më shumë bagazh mund të aplikohen pagesa shtesë.

Sa kohë duhet ta pres autobusin?

Ditën që udhëtoni duhet të jeni 30 minuta para nisjes së autobusit. Kontakto agjensië nëse nuk jeni të sigurtë për orën dhe vendin e nisjes 

A mund të dërgoj vetem bagazh pa pasagjer

Bagazhet nuk lejohen të dërgohen nëse nuk ka pasagjer që udhëton me atë bagazh. Secili bagazh do të identifikohet me pasagjerin përkatës.

A lejohen paisjet elektronike?

Pasagjerët mund të marrin pajisje elektronike, por ato duhet të paketohen mirë dhe ne nuk garantojmë asgjë gjatë transportit të tyre.