Njoftohen të gjithë pasagjerët e linjës Gostivar-Shkup-Gostivar se nga data 31.08.2020 (E HËNË) cdo ditë pune do të qarkullojmë me këtë orar:

GOSTIVAR➡️SHKUP:
06:15-07:00-10:00-11:00-13:30-14:30-17:00 dhe 18:00 ora

SHKUP➡️GOSTIVAR:
08:00-09:00-11:45-12:45-15:15-16:15-19:00 dhe 20:00 ora

Тë Shtunave dhe të Dielave si dhe festave do të qarkullojë me këtë orar:

GOSTIVAR➡️SHKUP
07:00-11:00 dhe 17:00 ora

SHKUP➡️GOSTIVAR
09:00-12:45 dhe 19:00 ora

✅Maska mbrojtëse e obliguar😷

Се известуваat сите патници на линијата Гостивар-Скопје-Гостивар дека од 31.08.2020 година (ПОНЕДЕЛНИК) секој работен ден ќе се вози со овој возен ред:

ГОСТИВАР➡️СКОПЈЕ:
06:15-07:00-10:00-11:00-13:30-14:30-17:00 и 18:00 часот

СКОПЈЕ➡️ГОСТИВАР:
08:00-09:00-11:45-12:45-15:15-16:15-19:00 и 20:00 часот

Сабота и Недела,исто така и празниците ќе вози со овој возен ред

ГОСТИВАР➡️СКОПЈЕ
07:00-11:00 и 17:00 часот

СКОПЈЕ➡️ГОСТИВАР
09:00-12:45 и 19:00 часот

✅Заштитна маска е задолжителна😷

Kontakt info/Контакт инфо
Agjencioni DT….042 217 370
Stacioni DT….042 212 556
Mobil DT….071 334 720
Bus Mob 1….072 542 596
Bus Mob 2….072 542 597

Ме respekt/Со почит
DURMO-TOURS GOSTIVAR