25.06.2020

NJOFTIM

Ju informojmë që çmimet nga Zvicra për Maqedoni nga data 26.06.2020 janë:

 • Të rritur 170 CHF një drejtim dhe kthyse 320 CHF.
 • Për fëmijë deri 11 vjeç 140 CHF një drejtim dhe kthyse 250 CHF.

Ju informojmë që çmimet nga Maqedonia për Zvicër nga data 26.06.2020 deri më 01.08.2020 janë:

 • Të rritur 120 CHF një drejtim dhe kthyse 220 CHF.
 • Për fëmijë deri 11 vjeç 90 CHF një drejtim dhe kthyse 160 CHF.

Ndërsa nga 01.08.2020 çmimet nga Maqedonia për Zvicër janë:

 • Të rritur 170 CHF një drejtim dhe kthyse 320 CHF.
 • Për fëmijë deri 11 vjeç 140 CHF një drejtim dhe kthyse 250 CHF.

24.06.2020

NJOFTIM

Tё dashur pasagjerё,Nё mledhjen e sotme Qeveria e RMV🇲🇰 miratoi vendimin pёr hapjen e kufijve pa kufizime.Pёr hryje nё Maqedoninё e Veriut nuk ka mё nevojё as test PCR pёr koronavirus dhe as izolim shtёpiak apo karantin.Vendimi hyn nё fuqi mё 26 Qershor 2020 (E premte).Ju njoftojmё se nga data 26 Qershor 2020 Durmo turs fillon me qarkullimin nё tё gjitha linjat e veta tё rregullta pёr nё vendet e BE 🇪🇺dhe anasjelltas,edhe ate per ne ITALI🇮🇹 ZVICËR🇨🇭 dhe GJERMANI 🇩🇪

Durmo Turs, Gjithmonё me Ju

Info 🇲🇰 0038942217370

Mobil 🇲🇰 0038971334720

Viber & Whatsapp

Info 🇨🇭 0041795075555

Info 🇮🇹 (Bolzano) 00393384240002

Info 🇮🇹 (Bolzano) 00393384240011

Info 🇮🇹 (L’aquila) 00393479525580

Info 🇮🇹 (L’aquila) 00393479525526

Info 🇮🇹 (Roma) 00393394130584

Почитувани патници

На денешната седница Владата на РСМ 🇲🇰донесе одлука за отварање на границите без ограничувања.За влез во Северна Македонија 🇲🇰 нема потреба веќе ни за ПЦР тест за коронавирус , ни за домашна изолација или карантин.Одлуката влегува во сила на 26.06.2020година (Петок).Ве известуваме дека од 26.06.2020 Дурмо Турс започнува со сите свои редовни линии за во државите на ЕУ 🇪🇺 и обратно,и тоа за ИТАЛИА🇮🇹 ШФАЈЦАРИЈА 🇨🇭ГЕРМАНИЈА 🇩🇪

Дурмо Турс, Секогаш со Вас.

Info 🇲🇰 0038942217370

Mobil 🇲🇰 0038971334720

Viber & Whatsapp

Info 🇨🇭 0041795075555

Info 🇮🇹 (Bolzano) 00393384240002

Info 🇮🇹 (Bolzano) 00393384240011

Info 🇮🇹 (L’aquila) 00393479525580

Info 🇮🇹 (L’aquila) 00393479525526I

nfo 🇮🇹 (Roma) 00393394130584

Switzerland

 • Wednesday
 • Friday
 • Saturday

Germany

 • Wednesday
 • Saturday

Kosovo

 • Prishtina
 • Ferizaj