Call Center +389 42 217 370

Durmo Tours
×
Durmo Tours All rights reseved © 2024
Registered Trademark

Maqedoni-Gjermani

 Nisje çdo të mërkure dhe të shtune 

NISJA NGA ORA E NISJES
Strugë 09:00
Kërçovë 10:00
Gostivar 11:00
Tetovë 11:30
Shkup 12:30
Kumanovë 13:00

Gjermani-Maqedoni

 Nisje çdo të mërkure dhe të shtune

NISJA NGA ORA E NISJES
Bilefeld 05:30
Hamm 06:00
Gelsenkirchen 07:00
Wupperthal 07:30
Dusseldorf 08:00
Krefeld 08:30
Offenbach 12:00
Nurnberg 14:00
Munchen 19:00