Call Center +389 42 217 370

Durmo Tours
×
Durmo Tours All rights reseved © 2024
Registered Trademark

LINJA E ITALISË

Linja të rregullta me autobus super komod  nga Maqedonia në Itali dhe anasjelltas

SHIKO LINJËN

LINJA E GJERMANISË

Linja të rregullta me autobus super komod nga  Maqedonia në Gjermani dhe anasjelltas

SHIKO LINJËN

LINJA E ZVICRES

Linja të rregullta me autobus super komod nga Maqedonia në Zvicer dhe anasjelltas

SHIKO LINJËN

LINJA LOKALE

Linja e rregullt lokale çdo ditë në realcionin Gostivar-Shkup dhe anasjelltas

shiko linjen