Call Center +389 42 217 370

Durmo Tours
×
Durmo Tours All rights reseved © 2024
Registered Trademark

Në fillim të viteve nëntëdhjetë, ideja ka lindur por në 1992 dhe praktikisht është themeluar dhe ka filluar të funksionojë, agjencia turistike Durmo Tours me seli në Gostivar. Durmo Tours është themeluar si një kompani private për ushtrimin e veprimtarisë së transportit rrugor, ajror dhe detar.

Para Durmo Tours filloi transportin e udhëtarëve për në Itali, dhe hap pas hapi, të marrë të zgjeruar edhe në vendet e tjera ballkanike dhe europiane.
Durmo Tours është rritur gradualisht në një ndërmarrje të vërtetë, kështu që realizimi i aktiviteteve të saj e bën me stafin e profesionalizuar, me përvojë dhe me autobusët moderne me ajër të kondicionuar të rang turistik, numri i të cilëve rritet nga dita në ditë, në varësi të nevojave të udhëtarëve dhe destinacionet e udhëtimit.

Posedon licencë `A` për ushtrimin e veprimtarisë së transportit të udhëtarëve, por gjithashtu ju ofron shërbime të plota në fushën e turizmit. Durmo Tours tani me shërbimet e saj përmes linjave ndërkombëtare më të rregullta që udhëtojnë me autobus, tani është e pranishme në Itali, Zvicër, dhe Gjermani. 

Durmo Tours ofron udhëtime të rehatshme përmes linjës lokale të drejtpërdrejtë përditshme, në relacionin Gostivar-Shkup  dhe anasjelltas. Shërbimet e sakta dhe niveli profesional i agjencisë turistike Durmo Tours, mund të gjenden në çdo kohë në selinë e vetë agjencisë në Gostivar, por edhe nëpërmjet rrjetit të bashkëpunëtorëve, si në shtëpi dhe në botë.

Në çdo kohë në selinë e saj ndodhet në qendër të Gostivarit staf të profesionalizuar ju mirëpret për informacion dhe rezervime. Kemi mundsi edhe ne rjetet sociale Facebook, Instagram, Viber dhe Whatsapp.

Durmo Tours tani ju lidh me të afërmit tuaj në shumë vende evropiane, kështu që është partneri juaj për udhëtimet e juaja  dhe sinonim për udhëtime të sakta, të rehatshme dhe të sigurta.

GALERIA

Ju poashtu mund ta vizitoni faqen e galerisë, ku gjeni foto të ndryshme nga kompania jonë

SHIKO FOTOT