Call Center +389 42 217 370

Durmo Tours
×
Durmo Tours All rights reseved © 2024
Registered Trademark
Gostivar - Shkup
E hëne - E premte 06:15 07:00 10:00 11:00 13:30 14:30 17:00 18:00
Shkup - Gostivar
E hëne - E premte 08:00 09:00 11:45 12:45 15:15 16:15 19:00 20:00
Gostivar - Shkup
E shtune, e diele dhe festat 07:00 11:00 17:00
Shkup - Gostivar
E shtune, e diele dhe festat 09:00 12:45 19:00

Për më shumë informata rreth linjes lokale na kontaktoni në:

BUS 1 TEL : 072 542 596
BUS 2 TEL : 072 542 597