Call Center +389 42 217 370

Durmo Tours
×
Durmo Tours All rights reseved © 2024
Registered Trademark

Nisjet nga Maqedonia

Çdo të mërkure, të premte dhe të shtune

NISJA NGA ORA E NISJES
Strugë 11:00
Kërçovë 12:00
Gostivar 13:30
Tetovë 14:30
Shkup 15:30
Kumanovë 16:00

Nisjet nga Zvicra

Çdo të mërkure, të premte dhe të shtune

NISJA NGA E MERKURE E PREMTE E SHTUNE
Laussane 14:00 14:00 07:00
Freiburg 15:00 15:00 08:00
Bern 16:00 16:30 09:00
Solothurn 16:45 17:50 09:45
Basel 16:30 17:00 09:30
Olten 17:45 18:00 10:00
Aarau 17:45 18:30 10:45
Luzern 18:15 19:10 11:15
Zurich 19:00 19:00 12:00
Fraunfeld 19:40 18:00 12:40
Wil 20:15 17:15 13:15
St-Gallen 20:45 16:40 13:45
Amriswil 21:45 16:00 14:15
Fluelen x 20:00 x
Bellinzona x 22:00 x
Chiasso x 22:45 x